MAJS ÄR NAJS

Gillar du majs? Vi älskar majs. Och det på goda grunder. Den gyllene grödan har mättat människor i tusentals år och är en smaksuccé i hela världen. Naturligt glutenfri är den också. En del mal den till mjöl och bakar bröd. Andra rostar flingor och har den till frukost. Några lägger helst kolven på grillen eller äter kornen som de är. En av de populäraste varianterna är popcorn, en teknik som vi på Friggs komprimerat och gett ny form. Vi kallar dem majskakor. Krispiga och smakrika.

Finns i massor av smaker. Saltade eller kryddade, med frön eller ost.
Kolla efter majssymbolen och hitta din favorit.

 

Håll alltid utkik efter denna symbolen  

- så vet du att det är en majskaka :)

 

VARFÖR MAJS?

Majskakor påminner lite om popcorn i smaken. Dessutom är majs naturligt fritt från gluten, vilket gör majskakan till ett bra alternativ för de som vill undvika gluten i sin kost, både för de som gör ett aktivt val i sin kost eller för de som har celiaki eller känslighet mot gluten. Våra glutenfria produkter hittar du här 

 

 

FÖRDELAR MED FRIGGS MAJSKAKOR

 

FLER MAJSKAKOR FRÅN FRIGGS 

Vi har ekologiska majskakor som är lättsaltade i ett nytt format, i alla fall här i Sverige, nämligen fyrkantiga. Just dessa vann tidningen Må Bra:s pris -Årets bästa hälsomat 2015 - med motiveringen: 

”Bra alternativ till riskakor. Knapriga och goda, ät dem gärna med lite mager ost och paprika eller bara som snack. Glutenfritt och ekologiskt”.

Är man sugen på något lite mer sött och samtidigt vill känna att man gör ett smart val så har vi majskakor i miniformat som är doppade i mörk choklad – glutenfria och ekologiska förstås.

 

Saknar du något? Vi vill att alla ska hitta något i vårt sortiment. Saknar du någon smak eller krydda – så får du mer än gärna kontakta oss. Vi är alltid nyfikna på att få in tips på bra ideér. 


- i smakerna Pizza & Barbecue