friggsmilkchocolate.jpg

Chokladdoppade Majskakor med Raw Toffee & Macadamianöt

Älskar du choklad och krispiga karamellpopcorn? Då måste du prova dessa!

INGREDIENSER:
12 Friggs Ekologiska Majskakor Milk Chocolate

För topping:
150 ml makadamianötter (ca 4 per majskaka)
100 ml torkade äppelbitar

För karamellsås:
12 dadlar
75 ml varmt vatten
½ tsk vaniljpulver
½ tsk macapulver (valfritt)
½ tsk citronjuice
En nypa salt eller två (efter smak)

Instruktioner: 
För att göra karamellsåsen, lägg alla ingredienser i en matberedare/mixer och mixa på hög hastighet tills såsen är helt slät och krämig.
Häll på lite på varje majskaka. Doppa makadamianötterna i såsen och placera dem på majskakorna. Lägg över några torkade äppelbitar och servera omgående.

*För ett veganskt alternativ, använd Friggs Ekologiska Dark  Chocolate & Sea Salt Majskakor

Bild & recept: #MissMarzipan