Vi på Friggs har en lång tradition av att erbjuda goda och hälsosamma produkter.

1968 är året då Friggs grundas och våra produkter börjar säljas till hälsokostbutiker i Sverige. Resan som ett av Sveriges ledande företag inom hälsa börjar.

Några år senare gör Friggs sitt intåg i livsmedelshandeln och nu finns de hälsosamma produkterna lättillgängliga för alla. Friggs introducerar ett sortiment av teer som snabbt blir en storfavorit i tehyllan. Än idag är Friggs en ledande aktör inom teer med ett stort utbud av örtte, rooiboste och grönt te som uppskattas både för den goda smaken och dess hälsoeffekter.

Under 1980-talet lanserar Friggs en serie riskakor som blir ett omtyckt mellanmål bland både stora och små. Visste du att våra riskakor även idag är Sveriges mest sålda?

Vi på Friggs har under åren fortsatt att utveckla nya produkter och vi erbjuder idag ett brett sortiment av hälsosamma produkter i vår produktfamilj. Vi tycker det är viktigt att vi tar hand om både oss människor och vår miljö. Flera av våra produkter är gjorda på helt naturliga ingredienser. Vi är tacksamma och ödmjuka inför det förtroende vi fått av alla er som följt oss under åren och vår ambition är att fortsätta inspirera till att på ett gott, nyttigt och enkelt sätt kunna erbjuda alla ett sundare alternativ i vardagen.