FINN FEM FEL!

Vinn en låda med Friggs nyhet Sesamfrö & Havssalt! I annonsen gömmer sig fem fel i bilderna. Tävla genom att hitta de fem felen och ange vilket alternativ som är rätt. Klara, färdiga .....LETA!

Tävlingen pågår till 30 nov.

Vilka är de 5 felen?

Bra letat!

Vi har letat och letat efter majskakan. Tack för att du hjälpte oss att leta reda på den!

Tävlingen pågår till 30 nov och Friggs kommer att dra 3 st vinnare som belönas med varsin låda Majskaka Sesamfrö & Havssalt.

Vinnare utses av en enhällig jury hos Midsona som inte kan överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen ges samtycke till registrering av namn och nödvändiga kontaktupplysningar. Kontaktupplysningar kommer uteslutande användas för kontakt från Midsona i samband med tävlingen. Vinnaren kontaktas via epost efter sista tävlingsdatum.

Midsona samlar in de tävlandes e-postadresser för att kunna meddela vinnare och leverera vinster. E-postadresserna kommer inte att användas i något annat syfte och de raderas 30 dagar efter att vinnarna har utsetts.

Som tävlande kan du när som helst kontakta oss via e-post till konsumentkontakt@midsona.se och begära att dina personuppgifter raderas

Var med och tävla!

Förnamn

Efternamn

Email

Tack för att du letade upp majskakan!

Vi återkommer på mailen du angett i tidigare steg om det är du som är en av de lyckliga vinnarna!

OSTIGA HÄLSNINGAR,

FRIGGS